Powered by Bravenet Bravenet Blog

20-5-2012

09:16:52

Inför Bänk-VM

Idag bär det av till Tjeckien och Pilsen igen. Denna gång är det bänk-VM. Det blir nog lite tight att sätta den tävlingen så nära SL-EM men nu är det som det är, det är bara att göra det bästa av situationen. 
Förutsättningarna är detsamma som alltid i min viktklass; om jag inte gör en bra tävling är jag jäkligt snabbt utanför prispallen så det gäller att göra smarta viktval och skärpa till sig. Jag har ju onekligen haft de små marginalerna på min sida otaliga gånger i dessa sammanhang men nån gång ska väl turen vända. Jag har ingen press på mig själv utan sätter favoritskapet på andra lyftare. Målet är medalj men om tillfälle ges så går jag naturligtvis för guld.

Anmälningslista herrar: http://goodlift.info/onenomination.php?cid=226
Anmälningslista damer: http://goodlift.info/onenomination.php?cid=225

Det blir streaming på Goodlift http://goodlift.info/live.php
3 Comment(s).

Posted by heenacruzl:

This is such a great resource that you are providing and you give it away for free. I love seeing blog that understand the value of providing a quality resource for free.
apkxyz
24-4-2020 @ 11:53:18

Posted by gadgets:

Nice post. I learn something totally new and challenging on websites I stumbleupon every day. It's always useful to read through articles from other authors and practice something from other sites.
https://bestshoes-business-starter.webflow.io/
13-2-2020 @ 12:56:06

Posted by adv ydv:

Hi guys today i am sharing a website link where you can download punjabi video status for whatsapp free without registretion
25-9-2019 @ 09:50:49

Post New Comment

No Smilies More Smilies »